TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Защо именно 7puffs.bg - качество на достъпна цена

Електронните цигари са достойна алтернатива на обикновените тютюневи изделия, които работя на принципа на инхалаторите или на генераторите на пара. В онлайн магазин 7puffs.bg можете да закупите различни видове такива устройства, както за еднократна, така и за постоянна употреба. Комплектите са с доказано качество и на атрактивни цени, а също така редовно ви радваме с нашите промоционални предложения на онлайн стелажите ни. 


7puffs.bg - качество на достъпна цена


 Ние знаем, че вие искате да се грижите за здравето си и затова се стараем да обновяваме асортимента си постоянно, предлагайки на вашето внимание не само разнообразни модели електронни цигари от различен ценови диапазон, но също така при нас ще отриете картомайзери, клиъромайзери, резервоари и танкове, батерии, резервни глави (изпарители), зарядни, аксесоари и много други продукти. 

За да ви улесним максимално при избора и търсенето, сме разделили всичко на категории, като по този начин за минути ще можете да поръчате желаните от вас стоки. Всички промоционални оферти могат да бъдат намерени в отделна категория за ваше улеснение. 


Защо да изберете 7puffs.bg?

  • Огромен избор от модели;
  • Достъпни цени;
  • С тези устройства ще можете да си димите навсякъде;
  • Работим директно с производителите и липсва допълнително оскъпяване; 
  • Редовни промоции;
  • Лесна поръчка по всяко време на денонощието.

Ние разбираме това, че ако дълго време сте били активни пушачи, тогава вече имате и психологическа зависимост, затова при нас ще можете да намерите пълнители, както с никотин, така и безникотинови течности. Чисто визуално ви предлагаме различни модели, а именно такива които много приличат на обикновените тютюневи изделия, както и много екстравагантни продукти, които не само са удобни за употреба, но и ще допълнят вашия стил. 


 Вече няма да се налага да търсите запалката си или да искате от минувачите, защото не знаете къде е тя, защото с електронните цигари, които ви предлагаме всичко е лесно и ще можете да димите навсякъде. Липсва неприятен мирис, както за вас самите, така и за хората около вас. Цените при нас са значително по-ниски в сравнение с другите vape шопове, защото работим директно с производителите и липсва допълнително оскъпяване, както се получава с другите магазини. 

Ако не желаете да се отказвате от пушенето, но пък същевременно с това искате да се спрете на някакъв алтернативен начин, за да може по този начин да се грижите за здравето си, ние знаем идеалното решение за вас. Възползвайте се от нашите горещи оферти на електронни цигари в 7puffs.bg и направете вашите поръчки още сега!