TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Зарядно за електронни цигари

Батерията е най-натоварения елемент в устройствата наречени електронни цигари. Активното парообразуване при използването им изисква не малко енергия. Всеки един акумулатор, дори и най-мощния не може да функционира без периодически да се зарежда. Решението на проблема се явява елементарното зареждане.

При повечето модели лесно ще разберете, че трябва да ги зареждате, а именно:

  • Видимо ще се намали количеството на парата;
  • При част от тях има специален светодиод, който ще ви информира че заряда на батерията е намален;
  • Повечето модове имат екран, на който ще видите информация кога е необходимо пак да ги зареждате;
  • Намаляване на вкуса.

Основното, което трябва да запомните е, че винаги трябва да използват самo качествени зарядни. По този начин не само ще си осигурите оптимално време за зареждане на устройството, но също така значително ще се удължи живота на батерията.

Видът на зарядното устройство зависи от батерията, която използвате. Трябва също така да помните, че не всички марки на зарядните устройства и електронни цигари са съвместими помежду си. Най-често срещаните батерии за е-цигари са от клас А. Те имат малко енергия и не произвеждат много пара. Друг вид са така наречените eGO, като те имат различни размери и капаците. По-новите модели APV като правило произвеждат повече пара, но изискват използването на специални зарядни устройства.

USB зарядните са най-разпространените модели. Много хора предпочитат да имат повече от едно зарядно устройство, като например да имат едно в дома си, на работното място и в колата. Това е удобно и много практично, тъй като по този начин ще можете да зареждате е-цигарата ви по всяко време и когато ви е необходимо. Трябва да изберете такова устройство, което съответно да е съвместимо с батерията, за да избегнете нейното презареждане и прегряване.

USB зарядните са основният и най-евтин начин за зареждане на батериите за вашата електронна цигара. Повечето от тях са уникални за своята марка, тоест трябва да ги изберете в зависимост от марката на електронната ви цигара.

Имайте предвид, че всяко едно устройство, започвайки от аксесоарите за него и стигайки до самите зарядни, батерии и електронни цигари винаги трябва да се купуват само от качествени производители. По-добре да инвестирате малко повече, но в качествени продукти, отколкото да си закупите такива с неясен произход, които не само че няма да ви служат дълго време, но и не се знае дали са безопасни за вашето здраве.


В 7puffs ви предлагаме всякакви модели електронни цигари, никотинови течности, пълнители, резервоари, батерии и други аксесоари за "изпаряване". Заповядайте при нас още днес!