TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

За нас

7puffs е онлайн магазин за продажба на изпаряващи устройства (vaping products), никотинови течности,картомайзери, пълнители, батерии и всички други аксесоари свързани с тях.

7puffs е директен вносител на световноизвестни марки електронни цигари, изпаряващи устройства и никотинови течности. 7puffs има за цел да бъде лидер в средния и висок ценови сегмент в регионите на действие с доставки в България,Гърция и Румъния. 7puffs се стреми да се превърне в първия избор за клиенти, търсещи най-луксозните и най-съвременни решения за вейпъра,произведени от марки с дългогодишен опит и гарантиран имидж. Дългосрочната цел пред компанията е да бъде пазарен лидер в дистрибуцията на изпаряващи устройства, е-цигари, никотинови течности и сходни продукти.

7puffs е онлайн магазин с внимателно подбрани луксозни стоки, които задоволяват нуждите на клиентите си. Марката поддържа разнообразие от продукти на ТОП производители от Великобритания и САЩ. 7puffs предлага на своите клиенти ежеседмични промоции „Изкушения за вейпъри“, където се предлагат продукти на най-изгодна цена в намаление. Клиенти, които търсят нещо повече от пазарска стока, следва да бъдат привлечени от разнообразието известни марки,луксозен изглед на онлайн магазина, специално отношение към клиента, бързи доставки, 30-дневна гаранция за връщане на парите, безплатни доставки при поръчки над 49,99 лв. 

7puffs е търговска марка собственост на фирма „Алексеев Промоушънс“ ЕООД, BG117687282,с адрес гр. Русе, ул. Борисова 99. Компания с над 6 години опит в дистрибуцията и търговия с вейпинг продукти, електронни цигари и никотинови течности.