TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Вредна ли е електронната цигара

Полезни ли са електронните цигари? Този въпрос си задават пушачите, които не са решили все още напълно да се откажат от лошите навици, но целящи намаляване на тяхното отрицателно отражение.


Ползите от употребата на електронни цигари

Действително, тези аксесоари са най-добрата алтернатива на обичайните, за което има редица причини. На първо място имат само никотин. В традиционните тютюневи "тръби" освен основния невролептичен наркотик се намират още около 4 хиляди други вещества, опасни от гледна точка на канцерогенните и токсични въздействия.


На второ място, димът от е-джаджите е сравнително безвреден. Разбира се, това не означава, че ще можете да ги използвате в близост до детското креватче, но пък няма да се задимява помещението, тъй като веднага се разнася във въздуха.


На трето място, те не създават неприятна миризма. Всъщност по-скоро не създават никаква миризма. Дрехите и жилището няма да миришат на "тютюн".


Вредни ли са все пак електронните цигари

По-долу ще се опитаме да отговорим на въпроса положителни или отрицателни ползи носят? Какво е отражението върху организма? Досега учените не могат да дадат ясен отговор на въпроса, с изключение на това, че имитацията намалява риска от развитие на рак на белия дроб почти 3 пъти и облекчава масивната тежест над органите от токсичните тютюневи примеси.


Неотдавна се проведоха първите изследвания относно въздействието на е-аксесоарите върху здравето. Американски учени са проверили пълнителите на 20 наименувани устройства. И само в едно не са открили никакви вредни компоненти.


Като цяло в състава на повечето пълнители се съдържа пропиленгликол — сравнително безопасно вещество, използвано в лекарствените средства, шампоани, масажни масла. Съществуват още добавки, и тук основното правило — колкото по-малко, толкова по-добре. Ако самият пропиленгликол предизвиква максимална алергична реакция, то другите съставки не са тествани за нанасянето на лоши последствия върху организма. Кога обаче употребата на такъв е-аксесоар е почти безопасен? В следните случаи:

  • Използвате безникотинови течности или редовно ги намалявате. Така минимизирате въздействието на отровата в организма;

  • Контролирате дозите — не пушете ежеминутно, вярвайки, че е абсолютно безопасно;

  • Искате да спрете да пушите. И новото Ви хоби не е просто един лош навик, а реален способ да се уверите, че животът без негативните вещества е възможен.


Защо да се доверите на 7puffs

Защото можете да сте напълно уверени, че пазарувайки от нас, получавате наистина качествени продукти, внесени директно от производителя, правейки произходът съвсем ясен. От друга страна, цените ни са едни от най-конкурентните на пазара, а обслужването професионално. Очакваме Ви!