TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

  • Течност за електронни цигари от Англия Vapouriz Classic Tobacco 10 ml ИЗЧЕРПАН

Течност за електронни цигари от Англия Vapouriz Classic Tobacco 10 ml

МаркаVapouriz
Код на продуктаVAPOURIZ CLASSIC TOBACCO E-LIQUID
НаличностПродуктът е изчерпан! Свържете се с нас.
  • Цена: 9,99 лв.

1 отзива Напишете отзив

Течност Vapouriz Classic Tobacco,произведена във Великобритания.

Никотинова течност Vapouriz Classic Tobacco е произведена в специализирана Vapour лаборатория във Великобритания.За производството й се използват висококачествени съставки за по-добър вкус и по-голямо количество пара.

Описание:

  • вкус на опушен тютюн;
  • предлага се в опаковка от 10мл. и сила на никотин 12мг ; 18мг и 24мг.(1.8%/2.4%).

Съдържание:

  • 100% чист фармацевтичен никотин ;
  • пропилен гликол (PG)70%;
  • растителен глицерол (VG)30%;
  • натурални овкусители.

За компания Vapouriz

Vapouriz произвеждат своите никотинови течности в техните Vapour лаборатории.Те са един от най-големите производители на никотинови течности в Обединеното кралство и имат напълно автоматизиран завод за бутилиране с производствен капацитет от над 2 милиона бутилирани шишенца никотинови течности на месец. Течностите им се произвеждат в ISO Class 7 сертифицирани чисти помещения в завода им в Guildford in Surrey. Vapouriz полагат грижи и експертни знания в производството на всяка една никотинова течност, която произвеждат,за да гарантират високо качество на съставките, най-добрите свойства на парата, и удовлетворението от продукта. Никотиновите течности на Vapouriz съдържат никотин, пропилен гликол и растителен глицерол, които са с фармацевтично качество, определено от European Pharmacopoeia Standard Monograph, в рамките на ЕС. Вкусовете им са с аромати, които се използват също и за хранителни цели, одобрени от ЕС - те са термично стабилни при изпарение.

Вижте как протича работният процес във Vapour лабораториите на Vapouriz:


Продуктът е за лица над 18 год.! Да се пази далече от деца! Силно токсично при допир с кожата. Забранено за бременни или кърмещи жени! Забранено за хора със сърдечно-съдови заболявания, диабет или астма! Ако имате някакви странични ефекти или възможни нежелани реакции, спрете употребата на продукта незабавно и се консултирайте с лекар.

Производител: Vapouriz,Великобритания.

Вносител: 7puffs,България.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър