TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

  • Пълнители за електронна цигара V2 Cigs Red ИЗЧЕРПАН

Пълнители за електронна цигара V2 Cigs Red

МаркаV2cigs
Код на продуктаV2 cigs Red
НаличностПродуктът е изчерпан! Свържете се с нас.
  • Цена: 7,99 лв. 19,99 лв.

1 отзива Напишете отзив

Комплект от пет броя пълнители за електронна цигара V2 Cigs Red

Всеки V2 пълнител съдържа вграден пулверизатор, така че не е необходимо почистване или специална поддръжка.Съдържа достатъчно патентована течност, за да възпроизведе между 150-200 дръпвания (зависи от дълбочината на дръпванията). Всеки филтър се равнява приблизително на една кутия тютюневи цигари.Ще разберете сами, когато филтърът се е изхабил по отслабналата пара и вкусът на изгоряло. Филтрите са за еднократна употреба.

Описание:

  • вкус на тютюн;
  • 5 бр. пълнители (блистер);
  • 150-200 дръпвания на пълнител;
  • приятен вкус и плътна пара;
  • съдържание на никотин: 1.2 % ; 2.4%.

За компания V2 cigs

Електронна цигара, известна още като Е-цигара е устройство, което загрява течност, съдържаща никотин за производство на пара. Тези изпарения се вдишват от потребителя и действа като системата за доставка на никотин. Желаещите да опитат Е-цигара ще се насладят на "пушене" без катран, пепел, изгаряне или мирис на традиционните тютюневи цигари. Прочути с едни от най-добрите електронни цигари в индустрията, V2 CIGS предоставя на своите специални клиенти продукти, който са с гарантирано качество и произход - доказана марка на пазара.


Продуктът е за лица над 18 год.! Да се пази далече от деца! Силно токсично при допир с кожата. Забранено за бременни или кърмещи жени! Забранено за хора със сърдечно-съдови заболявания, диабет или астма! Ако имате някакви странични ефекти или възможни нежелани реакции, спрете употребата на продукта незабавно и се консултирайте с лекар.

Производител: V2cigs, САЩ.

Вносител: 7puffs България.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър