TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Общи условия 7puffs

Гаранция на продуктите

 ВАШИТЕ ПРАВА, КОГАТО ПРОДУКТЪТ НЕ Е СЪС ЗАДОВОЛИТЕЛНО КАЧЕСТВО, НЕГОДЕН Е ЗА УПОТРЕБА ИЛИ НЕ СЪВПАДА С ОПИСАНИЕТО

1.  Ремонт или подмяна

1.1  Ако получим оплакване за дефектен продукт , след като сте получили стоката от нас, ние ще поправим всеки един продукт или елемент, който е дефектен, незадоволителен или негоден за употреба. В противен случай ще Ви предложим подмяна по Ваш избор. Ако сме доставили продукта преди повече от 6 месеца, ние си запазваме правото да изискваме доказателство затова, че сте получили продукта дефектен в самото начало при приемане на доставката.

1.2  Ако Ви предложим ремонт, а ремонтът се окаже невъзможен, ние ще Ви предложим да върнем заплатената от Вас сума, еквивалентна на подмяната на продукта, като се има предвид времето, за което сте го използвали, докато все още е бил годен за употреба.

1.3  Ако Ви предложим подмяна, но в момента нямаме в наличност Вашия продукт и не можем да Ви го доставим в разумен срок, ние ще Ви предложим да възстановим заплатената от Вас сума, еквивалентна на подмяната на продукта, като се има предвид времето, за което сте го използвали, докато все още е бил годен за употреба.

1.4  Всички допълнителни разходи за ремонт или подмяна са за наша сметка. Това включва и доставка до независима трета страна,която е способна да извърши ремонта.

1.5  Подмяната и връщането на сумата ще бъде на базова основа. Това означава, че Вие може да не получите чисто нов продукт или няма да Ви бъде изплатена цялата сума, която сте заплатили, ако сте имали период, в който безпроблемно сте използвали продукта.

1.6  Запазваме си правото да поискаме от трета,независима страна, да потвърди възникналите нередности. В началото ние ще поемем всички разходи, но в случай, че продуктът се окаже в нормално състояние и годен за употреба, ние ще искаме от Вас да поемете разходите за извършените от нас проверки и куриерски услуги.

2.  Връщане на заплатена сума

2.1  Сумата в пълен размер за вече използван продукт може да получите само при условията на точка 5(Условия за доставка). За всички останали случаи Вие ще получите сума в зависимост от това колко време сте използвали продукта. Това означава, че Вие може да не получите цялата сума, която сте заплатили в началото.

2.2  Сумата ще бъде изплатена по сметката, от която сте заплатили или в случай на наложен платеж –по банкова сметка, която ще изискваме от Вас.

2.3 Сумата в пълен размер може да получите за всички не разопаковани, неотворени и неизползвани продукти, които по една или друга причина желаете да ни върнете в срок от 30 дни след покупката им (счита се от датата на заявяването на поръчката).

3.  Вашите потребителски права

3.1. Имате безусловното право да се откажете от Вашата поръчка в рамките на 30 работни дни от датата на приемане на доставката. МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Вие трябва да поддържате продукта в първоначалния му вид по време на периода за отказване от поръчката.

3.1.1. За да отмените поръчка:

- изпратете ни имейл, чрез който искате да ни уведомите, че се отказвате от поръчката. Включете достатъчно информация, за да разпознаем Вашата поръчка; това включва номера на поръчката, имена и адрес.

- опаковайте добре продукта, за да сте сигурни, че няма да бъде повреден по време на доставката му към нас. Моля включете и принтиран лист с информацията за Вашата поръчка, например потвърждаващия имейл от наша страна

- върнете ни продукта с подходящ куриер.Продукти изпратени с наложен платеж няма да бъдат приети. Моля обърнете внимание, че куриерската услуга за изпращането на продукта до нас е за Ваша сметка, освен ако не сме Ви изпратили алтернативна стока, която не сте одобрили.

3.1.2. След като вече сте ни изпратили Вашия имейл, с който искате да се откажете от настоящия договор, ние ще Ви възстановим цялата сума възможно най-скоро. Това ще е възможно в 30 дневен срок от датата на Вашия отказ.

4. ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

4.1. За да върнете продукта, просто ни го изпратете на адрес: гр. София, ул. "Будапеща" 26, магазин за електронни цигари 7puffs.

5. ЦЕНИ

5.1. Всички цени, посочени в уебсайта, са в български лева с включен ДДС.

5.2. Понякога е възможно да се наложи промяна в цените. Това няма да повлияе върху статуса на вече потвърдените поръчки и Вие ще заплатите само сумата, описана в потвърждаващия имейл. Ако цената на непотвърдена поръчка се промени, ние ще Ви уведомим за това, като ще имате правото да се откажете от поръчката си, ако желаете.

6. СЪДЪРЖАНИЕ НА УЕБСАЙТА И АВТОРСКИ ПРАВА

6.1. Съдържанието на този сайт е достъпно само за лица над 18 години. Всеки посетител е длъжен да се идентифицира и потвърди възраст над 18 години, за да му бъде предоставена възможност да използва услугите на сайта.

6.2. Съдържанието на този уебсайт е изцяло авторско и е собственост на "Алексеев Промоушънс" ЕООД. Всякокопиране, цитиране или използване по какъвто и да било начин на съдържание (пълно съдържание или част от него) от този уебсайт без предварителното съгласие отстрана на "Алексеев Промоушънс" ЕООД и без посочване на първоизточника на информацията, е забранено и нарушава авторските права.

7. ЗА ТЕЗИ УСЛОВИЯ

7.1. Тези условия са валидни от 03.11.2015 г. и влизат в сила от 00:00 ч. на същата дата