TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Условия за доставка

Условия за ДОСТАВКА

7puffs се грижи за това да направите своята поръчка по възможно най-лесния и удобен за Вас начин. Можете да поръчате своя продукт от 7puffs на телефон 0988 910 141 или на 0988 903 392, чрез имейл: info@7puffs.bg, или директно на нашия уебсайт www.7puffs.bg. В магазините приемаме плащания в брой, с кредитни и дебитни карти, а в електронния магазин - с наложен платеж или плащане чрез системата на ePay.

Доставката за поръчки на стойност над 69 лв. е БЕЗПЛАТНА.  За поръчки под обявената стойност се заплаща фиксирана цена за доставка 6,00 лв.

За да поръчате от сайта, е необходимо да добавите желания от Вас продукт в „кошницата“ –  бутон, намиращ се в горния десен ъгъл на Вашия екран на всяка страница в този електронен магазин. След като натиснете бутона, ще видите и полето„Промоционален код", където може да добавите промоционален код за отстъпка, ако разполагате с такъв. Ако искате да закупите повече от един продукт, просто натиснете бутона „Продължи пазаруването" и добавете още продукти към своята кошница. Препоръчваме Ви да се регистрирате на сайта като нов потребител, за да следите историята на поръчките си. Разбира се, можете да получавате промоционални предложения за качествени електронни цигари директно на своя имейл адрес, ако се регистрирате за нашия информационен бюлетин.

След като направите своята поръчка, Вие се съгласявате да закупите стоки от нас. Ние ще Ви уведомим, че сме разгледали поръчката, но това не означава, че сме я потвърдили. Между нас няма никакви договорни отношения, докато не Ви потвърдим, че сме приели и обработили Вашата поръчка.

След като потвърдим Вашата поръчка, което ще се случи след изпращане на имейл от наша страна, ние Ви съветваме да запазите този имейл на сигурно и безопасно място, за да го използвате като доказателство в случай на възникнали проблеми от какъвто и да е вид. Силно препоръчваме да оставите валиден имейл адрес, за да може да получите успешно потвърждаващия имейл за Вашата поръчка.

В случай че не можем да Ви доставим желаните от Вас продукти, ние си запазваме правото да Ви изпратим продукт с подобно качество и функционалност. Ако Ви изпратим продукт, който не отговаря на Вашата поръчка,не е задължително да го запазите. Може да ни върнете продукта с доставка за наша сметка, ако смятате, че продуктът е неприемлив за Вас.

Срок за Доставка

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриерска фирма СПИДИ!  Поръчки направени в работни дни от понеделник до петък до 16:00 ч., събота до 11:00 ч., се обработват и изпращат на същия ден. Поръчки направени извън работно време, се обработват на следващия работен ден. Обработка и доставка на поръчки в неделя и през официални празници не се извършва. Срокът за доставка зависи от населеното място. За поръчки на територията на гр. София, доставката е в рамките на 24 часа. За всички останали населени места, срокът за доставка е 48 часа или в зависимост от графика за обслужване на куриерска фирма СПИДИ