Телефони:
0700 11 151
0988 903 392
Адреси:
гр. София, ул. Будапеща 26
гр. София, бул. Витоша 69
Безплатна доставка при поръчка над 49.99 лв.

Условия за доставка

Условия за ДОСТАВКА

7puffs се грижи за това да направите своята поръчка по възможно най-лесния и удобен за Вас начин. Можете да поръчате своя продукт от 7puffs на телефон 070011 151 или на мобилен-0988903 392, чрез имейл: info@7puffs.bg, или директно на нашия уебсайт www.7puffs.bg (www.7puffs.com).В магазините приемаме плащания в брой, с кредитни и дебитни карти, а в електронния магазин - с наложен платеж.

За поръчки на стойност над 49.99 лв. доставката е безплатна.При поръчки под обявената стойност се заплаща доставка около 5 лв. в зависимост от населеното място.Скоро на Ваше разположение ще бъде и възможност за плащане чрез системата ePay.

Всички поръчки се доставят с куриерска фирма Speedy.

За да поръчате от сайта, е необходимо да добавите желания от Вас продукт в „кошницата“ –  бутон,намиращ се в горния десен ъгъл на Вашия екран на всяка страница в този електронен магазин. След като натиснете бутона, ще видите и полето„Промоционален код", където може да добавите промоционален код за отстъпка, ако разполагате с такъв. Ако искате да закупите повече от един продукт, просто натиснете бутона „Продължи пазаруването" и добавете още продукти към своята кошница. Препоръчваме Ви да се регистрирате на сайта като нов потребител, за да следите историята на поръчките си. Разбира се, можете да получавате промоционални предложения за качествени електронни цигари директно на своя имейл адрес, ако се регистрирате за нашия информационен бюлетин.

След като направите своята поръчка, Вие се съгласявате да закупите стоки от нас. Ние ще Ви уведомим, че сме разгледали поръчката, но това не означава, че сме я потвърдили. Между нас няма никакви договорни отношения,докато не Ви потвърдим, че сме приели и обработили Вашата поръчка.

След като потвърдим Вашата поръчка, което ще се случи след изпращане на имейл от наша страна, ние Ви съветваме да запазите този имейл на сигурно и безопасно място, за да го използвате като доказателство в случай на възникнали проблеми от какъвто и да е вид. Силно препоръчваме да оставите валиден имейл адрес, за да може да получите успешно потвърждаващия имейл за Вашата поръчка.

В случай че не можем да Ви доставим желаните от Вас продукти, ние си запазваме правото да Ви изпратим продукт с подобно качество и функционалност. Ако Ви изпратим продукт, който не отговаря на Вашата поръчка,не е задължително да го запазите. Може да ни върнете продукта с доставка за наша сметка, ако смятате, че продуктът е неприемлив за Вас.