TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Течности за електронни цигари


 Imperia базова течност 20 мг. 10 мл.  PG 50/ VG 50 -50%

Никотинов бустер Imperia PG50/VG50 20 mg Imperia бустер – основа без аромат и цвят, предназначена ..

1,99 лв.2,99 лв.

Aqua Vape течност Double Bubble 10 ml ИЗЧЕРПАН

Течност Aqua Vape Double Bubble, произведена във Великобритания. ..

7,99 лв.

Aqua Vape течност Pear Drips 10 ml ИЗЧЕРПАН

Течност Aqua Vape Pear Drips, произведена във Великобритания.Никотинова течност Pear Drips се произв..

7,99 лв.

Aqua Vape течност Sweet Cherry 10 ml -43%

Течност Aqua Vape Sweet Cherry, произведена във ВеликобританияНикотинова течност Sweet Cherry се про..

4,99 лв.7,99 лв.

KIK CLOUD течност Supreme Tobacco 10ml -29%

Течност Kik Cloud Supreme Tobacco,произведена във ВеликобританияKik Cloud Supreme Tobacco се произве..

5,99 лв.7,99 лв.

Vertu Vape течност Охлаждаща Мента 10 ml ИЗЧЕРПАН

Течност Vertu Vape с вкус на охлаждаща Мента ,произведена във Великобритания. Никотинова течност Ve..

4,99 лв.7,99 лв.

VL течност High PG Маракуя 10 мл. ИЗЧЕРПАН

Tечност VL Passion Fruit, произведена във Великобритания.Никотинова течност VL Passion Fruit е произ..

3,99 лв.6,99 лв.

Аромат BigMouth с вкус на карамелено макиато; BigMouth е доказана марка на пазара, която произвеж..

11,99 лв.

Аромат Big Mouth Jungle Mango ИЗЧЕРПАН

Аромат BigMouth с вкус манго и червена боровинка Big Mouth е доказана марка на пазара, която произв..

11,99 лв.

Аромат Big Mouth Lemon and Cactus 12 ml ИЗЧЕРПАН

Аромат Big Mouth Retro Lemon and CactusBig Mouth е доказана марка на пазара, която произвежда високо..

11,99 лв.

Аромат BigMouth Shake and Vape BeastBigMouth е доказана марка на пазара, която произвежда висококаче..

11,99 лв.

Аромат BigMouth Bounty Hunter 10 ml ИЗЧЕРПАН

Аромат BigMouth Baunty BigMouth е доказана марка на пазара, която произвежда висококачествени аромат..

9,99 лв.

Аромат BigMouth - близалка с вкус на сладък пъпешBigMouth е доказана марка на пазара, която произвеж..

9,99 лв.

Аромат BigMouth Classical 1 Million Berries ИЗЧЕРПАН

Овкусител BigMouth с вкус на плодов миксBigMouth е доказана марка на пазара, която произвежда високо..

11,99 лв.

Овкусител BigMouth с вкус на енергийна напитка и пъпешBigMouth е доказана марка на пазара, която про..

9,99 лв.

Овкусител BigMouth с вкус на ягода, череша и желеBigMouth е доказана марка на пазара, която произвеж..

9,99 лв.

Показани са от 1 до 16 от 244 (16 страници)

Течностите за електронни цигари са неотлъчен компонент от вейпинга и изборът им е от важно значение за полученото удоволствие от процеса. По-долу ще поговорим за препоръчителните условия на употреба, кои са доказаните в сектора брандове и дали са достатъчно безопасни.

Разнообразие от марки и аромати за е-течности

За да ползваш пълноценно своята електронна цигара и да изпиташ максимално удоволствие от изживяването ти с нея, едно от най-важните неща е правилният подбор на течност.

Дори и да разполагаш с най-съвременния, ултрамодерен модифициран вейп на света, основната част от вкуса се дължи на е-течностите. За да можеш да избереш най-подходящата течност за твоя вкус, модел е-цигара и предпочитания, първо трябва да помислиш за две основни неща: състава и вкусовите качества.

Какво се съдържа в течностите за е-цигари?

Основните съставки в предлаганите на пазара е-течности са три или четири, според вида течност:

·       Растителен глицерин (VG);

·       Пропиленгликол (PG);

·       Естествени и/или изкуствени ароматизанти;

·       Никотин.

От изброените обаче растителният глицерин (VG) и пропиленгликолът (PG) съставляват повече от 80% от течностите, поради което най-важният критерий за правилен подбор на течност е съотношението между тези две съставки.

Течности с по-високо съдържание на пропиленгликол (PG)

Най-често, течностите с високо съдържание на пропиленгликол се предлагат в комбинация с никотин, тъй като позволяват по-високото му съдържание. Основни характеристики на пропиленгликола са по-ниският вискозитет, спрямо растителния глицерин, липсата на цвят и осезаем вкус, както и по-силният „удар в гърлото“. Комбинацията от тези свойства предполага, че течностите, съдържащи PG отлагат по-малко натрупвания по нагревателните части и пренасят вкусовите качества по-пълноценно. Усещането при ползване на течност с това вещество наподобява повече усещането от тютюнопушене.

Недостатък при употребата на пропиленгликол е, че веществото не произвежда големи количества пара, с които да се образуват облаците, които голяма част от вейпърите харесват. Друг фактор, за който трябва да се внимава е, че е възможно да се наблюдава алергия или чувствителност към пропиленгликола.

Течности с по-високо съдържание на растителен глицерин (VG)

Растителният глицерин е с по-висок вискозитет от пропиленгликола и притежава леко сладникав вкус. Основно предимство на течностите, съдържащи растителен глицерин е по-голямото количество пара, което се произвежда, както и усещането за достигане на парата чак до белите дробове.

Недостатък на течностите с преобладаващ растителен глицерин е по-бързото замърсяване на нагревателните части на е-цигарите и по-слабото усещане на вкусовите качества на течностите. Въпреки това, тази субстанция е добра алтернатива за хора, които са алергични към пропиленгликол.

Как да избереш подходящата течност за своята е-цигара?

Най-разпространеният вариант на комбинация между PG и VG е процентното съотношение 30:70, макар голяма част от потребителите да променят тази зависимост, спрямо личните предпочитания.

Ако твоето желание е да бълваш облаци от пара, то потърси течности с високо съдържание на растителен глицерин (VG). Ако пък предпочиташ по-силният удар в гърлото и големите количества никотин, непременно потърси течност с разтвор на пропиленгликол (PG).

Както знаеш, никотинът е основната пристрастяваща съставка в тютюневите изделия. Ако твоята цел е да откажеш тютюнопушенето, то наличието на никотин в е-течностите е критичен показател за теб. Обхвата, в който варира съдържанието на никотин е от 0% до 3,6% в целия обем на течността. Най-общо казано, ако избереш течност с 1,8% никотин, това означава, че 1,8% от течността е това вещество, а останалите 98,2% са аромати, пропиленгликол и растителен глицерин. Същото се изразява и в милиграма за милилитър, при което 18 милиграма се равняват на 1,8% никотин в обема.

Предвид казаното до момента, ако си решен да откажеш цигарите и да преминеш към електронна, използвай характеристиките на тютюневите цигари, които употребяваш, за да избереш количеството никотин в течността. Колкото повече тютюневи изделия употребяваш, толкова по-високо трябва да е съдържанието на никотин. Постепенно можеш да започнеш да намаляваш това количество с времето и така да вземеш надмощие над зависимостта си, без да изпитваш симптоми на абстиненция.

Други важни фактори при избора на е-течност

При избора на съдържание на никотин е важно да се вземе предвид и факта колко често ще се използва устройството. Ако планираш да използваш електронната си цигара през целия ден, по-ниската концентрация на веществото е правилен избор, за да се избегне раздразнение или засилване на зависимостта. Ако се търси по-рядката употреба на устройството, по-високите нива са подходящи, за да задоволят желанието за никотин само с няколко дръпвания.

Друг важен фактор е вкусът. Основното правило е, че ако не ти харесва вкуса, няма да го използваш! Първообраза на вкусовете е тютюневият аромат, който продължава да се предлага и днес. С времето обаче възможностите обхванаха всякакви плодови, десертни и коктейлни аромати, сред които можеш да избираш. Универсално правило за избор на аромат няма, но можеш да поръчаш няколко малки количества от различните видове, за да намериш подходящи за теб.

Ако някой от въпросите ти е останал неотговорен, потърси повече информация в нашия блог или се свържи с нас, за да съдействаме. Нашите екипи са готови да откликнат на всеки призив, затова разгледай всичко, което те интересува и не се колебай да питаш или действаш!

Как се използват

В процеса на пушене, никотиновата течност по някое време свършва и тогава се налага повторното пълнене на картомайзера. За да стане това по най-бързия начин и без странични разливания и загуба на излишен препарат се препоръчва употребата на спринцовка. С леко напълнена спринцовка съвсем внимателно дозирате в пълнителя. Не използвайте допълнителна игла, тъй като препарата е гъст и няма да премине през тесния отвор.

Потребителите на популярните модели електронни цигари могат да очакват, че около 72 капки теоретично се равнява на 7 обикновени цигари (на практика – 4-5 максимум). Така, че за да замените една кутия са ви необходими около 4-5 пълнителя. Средният потребител на подобни е-устройства консумира около 2 мл никотинова течност на ден. Принципно шишенцето е 20 мл – за 10 дни.

Къде са произведени

Най-добрите препарати за електронни е-устройства се произвеждат в САЩ и Великобритания от производители, като: 

А 7puffs е основен вносител за България на различни видове и само чрез нас можете да се сдобиете с тези невероятни маркови продукти и то наистина на атрактивни цени. Ако цените качеството и изгодното пазаруване, то вие се намирате на правилното място! Само при нас произхода на аксесоарите и продуктите е гарантирано, както и коректното и бързо обслужване.

Обезопасено ли е за деца

Изключително препоръчително е този тип продукти да се държат на недостъпно за деца място, тъй като някои от тях са силно токсични при контакт с кожата и могат да причинят проблеми. Не се препоръчва употребата от бременни жени и хора, страдащи от астма, диабет и сърдечно-съдови заболявания.

Винаги съхранявайте шишенцето в кутията му и най-сигурно не го показвайте на децата си, за да не провокирате тяхното любопитство да го пробват.

Защо да изберете 7puffs

Защото внасяме консумативите директно от производителите, което означава, че са с ясен произход, а качеството на високо ниво и на изключително атрактивни цени. Невероятно бързото обслужване и обработка на поръчките, съчетани с кратките срокове за доставка и доказания произход прави онлайн-магазина 7puffs страхотно място за пазаруване, така че доверете ни се! Очакваме Ви!

Бърза и сигурна доставка до: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други.