TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

  • Течност Pure Evil Cold Blooded 10 ml ИЗЧЕРПАН

Течност Pure Evil Cold Blooded 10 ml

МаркаPure Evil
Код на продуктаPure Evil Cold Blooded
НаличностПродуктът е изчерпан! Свържете се с нас.
  • Цена: 3,99 лв. 7,99 лв.

0 отзива Напишете отзив

Течност Pure Evil Cold Blooded , произведена във Великобритания.

Никотинова течност Pure Evil Cold Blooded е произведена в специализирана Vapour лаборатория във Великобритания . За производството ѝ се използват висококачествени съставки за по-добър вкус и по-голямо количество пара.

Описание:

  • вкус на горски плодове и мента;
  • съдържа максимално количество VG за гъсти облаци пара;
  • подходяща за висок клас танк (резервоар);
  • предлага се в опаковка от 10 мл със сила на никотин 3мг. (0.3%). 

Съдържание:

  • 100% чист фармацевтичен никотин (3 mg);
  • пропилен гликол (PG>20%);
  • растителен глицерол (VG>80%);
  • натурални овкусители.

За компания Vapouriz

Vapouriz произвеждат своите никотинови течности в техните Vapour лаборатории.Те са един от най-големите производители на никотинови течности в Обединеното кралство и имат напълно автоматизиран завод за бутилиране с производствен капацитет от над 2 милиона бутилирани шишенца никотинови течности на месец. Течностите им се произвеждат в ISO Class 7 сертифицирани чисти помещения в завода им в Guildford in Surrey. Vapouriz полагат грижи и експертни знания в производството на всяка една никотинова течност, която произвеждат,за да гарантират високо качество на съставките, най-добрите свойства на парата, и удовлетворението от продукта. Никотиновите течности на Vapouriz съдържат никотин, пропилен гликол и растителен глицерол, които са с фармацевтично качество, определено от European Pharmacopoeia Standard Monograph, в рамките на ЕС. Вкусовете им са с аромати, които се използват също и за хранителни цели, одобрени от ЕС - те са термично стабилни при изпарение.

Запознайте се с компанията Vaporiz тук:


Продуктът е за лица над 18 год.! Да се пази далече от деца! Силно токсично при допир с кожата. Забранено за бременни или кърмещи жени! Забранено за хора със сърдечно-съдови заболявания, диабет или астма! Ако имате някакви странични ефекти или възможни нежелани реакции, спрете употребата на продукта незабавно и се консултирайте с лекар.

Производител: Vapouriz, Великобритания.

Вносител: 7puffs, България.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър