TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Резервни части


Резервна ГЛАВА ASPIRE А3, ПОДХОДЯЩА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ С ASPIRE ATHOS TANK Aspire A3 е с ниско съпроти..

14,99 лв.

Резервна ГЛАВА ASPIRE А5, ПОДХОДЯЩА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ С ASPIRE ATHOS TANK Aspire A5 е с ниско съпротивл..

16,99 лв.

Изпарителна глава Nautilius от AspireТози модел изпарителна глава е подходяща за употреба с резерво..

5,99 лв.

ИЗПАРИТЕЛНА ГЛАВА ЗА ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА ASPIRE POCKEX PockeX резервна глава използват технологията U..

7,99 лв.

Адаптер за електронна цигара от BuiBui Компактен адаптер за електронна цигара. Разполага със станд..

7,99 лв.

USB кабел за електронна цигара от BuiBui Предназначен за зареждане на батерии от серия Ego и Evod...

7,99 лв.

Efest IMR 18650 батерия 3000 mAh 3.7V 35A Литиево-йонна акумулаторна батерия Efest 18650 с капаците..

29,99 лв.

Efest IMR 18650 батерия 3500 mAh 3.7V 20A Литиево-йонна акумулаторна батерия Efest 18650 с капацит..

32,99 лв.

EFEST IMR 26650 БАТЕРИЯ 4200 MAH 3.7V 50AИзпитана като един от най-надеждните батерии Efest IMR 266..

34,99 лв.

Зарядно Pro C2 от EfestЗаредете батериите си с Efest PRO C2 зарядно устройство. Efest PRO C2 е дв..

59,99 лв.

Двойно зарядно устройство за Li-Ion батерии Efest K2 Efest K2 е двойно зарядно устройство за Li-Ion..

24,99 лв.

ELEAF GS AIR РЕЗЕРВНА ГЛАВА Eleaf GS резервна глава е съвместима с GS Turbo tank и iStick Trim ..

5,99 лв.

Показани са от 1 до 12 от 115 (10 страници)

Покупката на електронна цигара от доказал се магазин, работещ с именити производители - добра застраховка от загуба на пари и придобиването на нискокачествени продукти. В процеса на експлоатация обаче винаги има вероятност да възникнат неизправности, а почти всеки път те могат да се отстранят и без професионална помощ.

Какво да правим при повреда на електронната цигара

По-долу ще разгледаме някои често срещани проблеми и вариантите за самостоятелното им разрешване.

 • Малко пара. Обикновено това се дължи на недостига на ток до изпарителя. В такъв случай проверете контактите на батерията или зарядът й. Вижте дали захранващият елемент правилно прилепва и не са ли му се окислили клемите. Възможно е проблема да се дължи на малко останала течност;
 • Отсъствие на дим. Проверете дали до атомайзера отива достатъчно ток. Понякога и превключвателя излиза от строя, изобщо не подавайки напрежение към изпарителя. Понякога леко почукване оправя нещата;
 • Повредена батерия. Ако компонентът се повреди, не е възможна поправката му и единствения изход от ситуацията е пълната подмяна. Опитните вейпъри си купуват предварително резервни части точно за подобни внезапни случаи;
 • Индикаторът постоянно свети или мига. Тук напълно възможно е бутонът за включване постоянно да стои на позиция ON. Натиснете съвсем малко по-силно от обикновено и може да се оправи;
 • Цветът на индикатора не се променя при зареждане. Причината може да се крие в замърсен контакт, който да се почисти внимателно с мека кърпа. Акумулаторът вероятно се е повредил и е нужна подмяната му. Проверете и изправността на зарядното.
 • Кои части се подменят

  Като цяло устройството се разглобява на съставните му части и всяка от тях се подменя с нова. При нас ще откриете ако не всички компоненти, то разполагаме с най-често повреждащите се, като различни по вид атомайзери, клиъромайзери, пълнители, картомайзери, изпарители, батерии, допълнителни зарядни устройства и много други.

  Държим да отбележим, че всички компоненти в магазина се отличават с изключителното си качество и ясен произход, а цените ни са едни от най-достъпните на пазара. В тази връзка, избирайки да пазарувате от нас, вие залагате на качествените продукти и професионализмът.

  Гаранции

  Вероятно се питате каква е гаранцията за качество? Ще споменем, че работим в изключително тясно сътрудничество със световно известни производители от бранша, като Vapouriz, Vapourlites, V2cigs, KangerTech, JomoTech, Aspire, E-Lites, Infinity Vapour и др.

  Бърза и сигурна доставка до: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други.