TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Колко голяма батерия за електронна цигара ни е необходима

Зареждаемата батерия в електронната цигара играе много съществена роля за качествената работа и доставянето на удоволствие от тютюнопушенето, така че към избора й трябва да се подходи с нужната отговорност. По-долу ще дадем някои насоки за правилния подбор на акумулатор и как да подберете неговият капацитет.


Как да изберем правилната батерия за електронна цигара

Първото нещо, на което да обърнете внимание по време на покупката – това е колко дълго ще се разрежда тя. Колкото по-дълго можете да я използвате без презареждане, толкова по-добре.


Ако за първи път купувате е-устройство за пушене и вниманието Ви е привлечено от самата джаджа, имайте в предвид, че акумулаторите в тях не са най-мощните. Ако решите да си купувате е-аксесоар за пушене, подобен на обичайните, то тогава трябва да имате преносимо зарядно.


Обърнете внимание на размера – големите по размер елементи се разреждат по-бавно. От друга страна, при избора често ще се срещате с обозначението "мАч" в описанията. Но какво е това? Много важна характеристика! мАч означава милиамперчас и се използва за обозначаване цялостния капацитет на акумулатора. С други думи 1000 mah капацитет може да осигури сила на тока от 1 ампер в продължение на часове.


За това трябва да знаете колко ампера консумира е-устройството и колко са му необходими за нормалната работа. Съпротивлението на атомайзера е средно 2,5 Ω (Ома), а напрежението се равнява на 3,7 волта и 1,47 А.


Видове батерии за електронна цигара

Има два вида:

  • ръчни;

  • автоматични.


Ръчните се включват при натискане на бутон или превключвател и се изключват, когато пуснете бутона. Автоматичните се включват самостоятелно, когато дърпате от дима и се изключват отново самостоятелно при издишване на парата. Вторият вариант разбира се е по-подходящ поради своите безспорни качества пред ръчния.


Цената може да е малко по-висока, но все пак максимално доближава устройството до естествения си аналог и прави удоволствието от практикуване на любимото занимание по-естествено. Все пак крайното решение, кой точно вариант да купите си остава лично.


Защо да се доверите на 7puffs.bg

Предлагаме голям арсенал от продукти, покриващи всички предпочитания и капризи, а ако ви е свършила течността, предоставяме всякакви варианти и от различни производители. Ние сътрудничим директно с доставчиците, което гарантира ясният произход на предлаганите продукти, така че избирайки ни, залагате на качеството и атрактивните хитови цени! Очакваме Ви!