TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Колко струват електронните цигари

Вероятно това е вторият по честота въпрос, след първия -"какво е това?". И наистина, чувайки за устройството или виждайки го в ръцете си, много хора веднага започват да изгарят от желание да закупят тази съвременна джаджа.


От какво зависи цената на електронната цигара

Стойностите на подобните устройства в България значително се различават от тези в останалите страни поради множество фактори, но на първо място – от модела, капацитета на батерията и мощността на атомайзера. Не последна роля играе и дизайна. Така, че преди да отидете към всезнаещите интернет-търсачки със запитването "колко струват електронните цигари", по-добре предварително определете марката и фирмата производител.


В магазина 7puffs.bg имаме, както от евтините еднократни варианти, струващи около 5 лв, така и скъпи маркови и качествени продукти за многократна употреба на стойности от 250-150 лв и т.н. Разбира се предлагаме и изделия с усреднени стойности от 50-60 лв. Крайният избор обаче си остава ваш.


Може ли да се спести от покупката на електронна цигара

По-запознатите потребители често се възползват от чуждестранните онлайн-магазини, получавайки стоките директно от страната производител. Наистина, цените на тези устройства в "боржуазната" необятност са по-ниски, а избора на модели и резервни части по-голям.


Способът обаче е добър само за хората, свободно ориентиращи се в световната мрежа, имащи поне основни познания по чужди езици и подходящи платежни средства. И все пак, повечето българи предпочитат да купуват от местните сайтове, като 7puffs.bg, където всички продукти са директен внос от производителите, което е гаранция за тяхното качество, а цените наистина са едни от най-конкурентните на отрасловия пазар. Разбира се получавате поръчката си за значително по-кратко време, в сравнение с чуждестранните.


Предлагаме модели за еднократна употреба, чрез които срещу скромна сума всеки може да изпробва чувството от пушенето с тези е-продукти и да прецени дали да си закупи джаджа за многократна употреба.


Какви са предимствата

  • Могат да се използват на всички места, където е забранено пушенето;

  • Хората около пушача не страдат пасивно – димът почти веднага се разсейва във въздуха;

  • Не са пожароопасни;

  • Не оставят пепел и фасове;

  • Липсва неприятната миризма в затворените помещения, от дрехите, устатата и ръцете.


Защо да пазарувате от 7puffs

Ако качеството на стоките и тяхната дълготрайност стоят на първо място за вас, то вие сте попаднали на правилния сайт. Предлагаме само качествена продукция, директен внос и гаранция за дълготрайност и безопасност, така че заповядайте дори още днес.