TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Какво представлява електронната цигара

Тютюнопушенето е проблем за много хора, но при някои пристрастеността е толкова голяма, че не могат да се отърват. Вече съществуват доста решения, облекчаващи отказването от порока, като специални лепенки, хапчета и др, но те също в повечето случаи се оказват неефективни. Има и един трети вариант, който за момента бележи най-много успехи в тази посока, а именно електронните цигари. Нека видим какво представлява това технологично изобретение.


Какво представлява електронната цигара

Повечето пушещи хора, твърдят, че се наслаждават на тактилни, емоционални и физически усещания, причинени от тютюнопушенето. Много хора смятат, че пушенето помага за тяхното успокояване в стресови ситуации и избягват появата на наднормено тегло. Въпросната джаджа ви осигурява цялото положително чувство, но без особени проблеми, причинени от тютюнопушенето.


Всъщност, тя помага да усетите същата тръпка и удоволствие, но с по-малко поражения върху организма. На външен вид е като истинска и дори свети отпред, когато дърпате. Имате избор на различни ароматни течности, позволяващи да намерите най-добрият за вас вкус. По-долу ще разгледаме и принципът на действие.


Защо да предпочетем електронната цигара

Има доста причини, каращи пушачите да прибегнат към продукта, но ще изброим само някои:

  • Значително намалява вредите за здравето;

  • Доста облекчава пълното отказване;

  • Свободата да пушите навсякъде;

  • Липсата на остатъчен дим и миризма;

  • Липсата на огън, пепелници и рискове от пожар;

  • Липса на специфична миризма от устата, ръцете, мебелите, облеклото;

  • Подобрява здравето, благосъстоянието и външния вид;

  • Лесни са за използване;

  • Пестите пари.


Как работи

Обикновено се състои от три части. Първата - захранващ блок (батерия с управляващ чип и светодиод). Вторият - устройство за генериране на пара (пулверизатор) и третото е пълнителя за течност (картомайзер). Но как става симулацията?


Когато дърпате с уста се задейства специален сензор, чувствителен на въздушното налягане, включващ парогенератора (пулверизатора) във вид на малък нагревател, изпаряващ част от течността в пълнителя. Това всъщност е димът, който изкарвате след издишване. В него напълно липсва концентрация на никотин или той е в малки количества. LED индикаторът от своя страна, по време на дърпането светва, имитирайки тлеещия огън и изгасва, след приключване на процеса.


Защо да пазарувате от 7puffs

Защото правим директен внос на такива стоки, което е гаранция за тяхното качество и произход, а цените ни са без аналог на пазара. Предлагаме, както самите продукти, така и консумативите към тях, а гамата от варианти, дизайни и вкусове е голяма, така че заповядайте!