TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Какво е вейпър и как се става такъв

Vayping - какво е това? Нова и непозната дума, която се използва само в тесни кръгове и ни кара да мислим за нейното значение. В действителност това е процеса на пушене на електронни цигари и нова модна мания, която се появи сравнително скоро и е предмет на множество спорове дали е вредна или полезна.

                                         

 Течението придобива все по-голяма популярност особено сред феновете на това занимание в големите градове. То обединява потребителите на устройството в общностите по интерес така да се каже, където съмишленици могат да споделят своя опит за използване на различни съставки, как може да се експериментира с никотиновите течности или просто да се насладят на процеса като вайпинг.

Но каква е точно разликата между пушачите на обикновените и на тези електронни устройства. Първо, така икономисвате значително от своите средства, особено ако сте били доста активни в това вредно занимание. Освен това така се грижите за вашето здраве, тъй като реално вейпинга се явява алтернативен начин да пушите и е съвременния заместител на никотиновите изделия. Както може би и сами се досещате, вейпъри това са хората, които следват това течение и мода да водят здравословен начин на живот. Как се става такъв ли? Много лесно, трябва само да имате желание и да решите, че и вие искате да се грижите за тялото си и да се спрете на това алтернативно пушене. 

                                 

 Вейпърите наричат своите дивайси персонални изпарители, тъй като и по своето устройство, и по принципа си на работа те по-скоро приличат на инхалатори. Тук нямаме никакъв катран, без въглероден окис, а в някои течности дори не се съдържа никотин. Ако преди години тези устройства по-скоро приличаха просто на цигарени изделия, то през 2016 вейпинга се е превърнал в култура и начин на мислене. 

Основните причини да се присъедините към тази група са две:

  • Желанието да икономисате средствата си;
  • Да започнете здравословен начин на живот.

Изначално замисълът им е бил да се измисли някаква алтернатива на  класическото пушене. Действително, минималното съдържание на никотин или пълното му отсъствие привлича все повече хора, желаещи да се грижат за здравето си. Така че ако и вие искате да се присъедините към тази култура и да се превърнете в истински вейпър, тогава сега е времето да си купите качествени електронни цигари от онлайн магазин 7puffs.bg!