TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Каква течност за електронна цигара да изберем

Ако решите да откажете тютюнопушенето с помощта на електронна цигара или просто искате да преминете към по-безвредния вариант, без специална течност няма да стане. И ето тук започва основния проблем: голямото разнообразие от марки и видове, които да объркат всеки. При това не само трябва да откриете надежден производител, но и да определите желаната острота.


Състав и видове

За да се ориентираме по-добре в разновидностите от течности, трябва да се запознаем с техния състав. Всяка от тях се състои от следните компоненти:

  • никотинова основа;

  • глицерин;

  • ароматизатор;

  • пропиленгликол.


Като цяло на никотинова основа съществуват няколко типа:

Обикновена (6 части пропилен гл. и 4 части глицерин). Тази течност отделя средно количество пара и е с приятен дъх. Има приличен ТХ показател (т. н. "удар в гърлото", от остротата, от която зависи полученото удовлетворение).

Velvet Cloud си струва да се избере в случай, че имате индивидуална непоносимост към пропиленгликол. Той притежава слаб ТХ.

Ice Blade– разтвор, базиран на пропиленгликол и дестилирана вода с най-силно ТХ.


Как правилно да определим съдържанието на никотин в разтвора

Понякога е трудно да се подбере вкусът, а и не всички знаят как да изберат съдържанието. Така, че ще засегнем темата по-подробно.


Необходимо е да се обърне внимание на процентното съотношение. Определянето става, като посочената върху опаковката величина я увеличете двадесет пъти. Например, ако върху етикета е посочено 0,7 мг, подходящият за вас ще бъде 14 мг/мл. За да изчислите желаното от вас количество в пълнител, запомнете: 1,5 мл е около 20-25 цигари.


Да подберем цвета и вкуса

Що се отнася до втория случай, то тук всичко е индивидуално. Производителите предлагат изключително разнообразие и всеки сам трябва да се спре на своя любим. Като цяло, вкусовете и ароматите могат да се разделят на три категории:

  • тютюневи;

  • плодови (череши, ябълки, праскови);

  • всички други (кофеинови, шоколадови и т.н.).


На най-голямо търсене се радват тютюневите. Плодовите са предпочитани от любителите на наргилето, а кофеиновите или шоколадовите най-често се купуват във вид на експериментални.


Защо да изберете 7puffs

Когато решите да преминете към този метод на тютюнопушене от изключително важно значение е да заложите на качеството на продуктите на първо място заради собствената си безопасност и после заради цената. Предпочитайки нас, вие гарантирано получавате качество и ясен произход на продуктите, така че доверете ни се.