TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Каква електронна цигара да избера

Уморени сте от тютюневия дим? Искате ли постепенно да се откажете от него или просто ви харесва процесът на тютюнопушенето? Тогава вероятно ще ви бъде интересно да научите за съществуващите алтернативи и по-безопасния за организмът ви вариант. По-долу ще научите как да изберете електронна цигара за себе си и какви са розновидностите им.


Как да изберем електронна цигара

За правилния избор е необходимо на първо място да си изясните по колко пушите на ден?

  • Доста рядко при настроение или по няколко на седмица;

  • Около 15 на ден и предпочитате леки;

  • На ден по кутия средно тежки или крайно леки;

  • На ден повече от кутия средно тежки;

  • На ден по една кутия среднотежки.


В първите два случая добре е да вземете устройство с малък пълнител и с нисък капацитет на батерията (например до 400 mah). В третия случай най-добре е да предпочетете джаджа с по-голям капацитет, издържащ един и половина - два пъти по-дълго заряда си.


В последните два случая трябва да сте сигурни, че заряда и касетата с пълнители ще са достатъчни за целия ден. Като цяло няма 100% точна формула за правилния избор, но можете да потърсите най-оптималният. При нужда от съдействие винаги можете да се свържете с нашите оператори по някои от методите за връзка в сайта.


Какви видове електронни цигари се предлагат

Към момента се предлага голямо разнообразие и за това са разделени на различни типове за по-добро сегментиране. Така например, към датата на писане на статията са налични:

  • Еднократни модели, характеризиращи се с невъзможността за повторно зареждане с течност и заряд на батерията;

  • Многократни. Тези за разлика от първите варианти позволяват повторното зареждане на пълнителя с течност и презареждането на батерията. Тоест, купувате си джаджата и я използвате многократно след това. Тези модели не приличат на оригиналните си колеги, но изследвания са показали, че хората не се интересуват от сходството, а по скоро от ефектът след употребата;

  • Във вид на лула. За напредналите пушачи се предлагат същите устройства, но във вид на лула, която обаче работи отново на същия принцип;

  • Съществуват дори и разновидности по размерите - мини, супер-мини, пури, пенстил и др.


Често купувани електронни цигари

Защо да предпочетете 7puffs

Защото при нас разнообразието е изключително голямо, а качеството на продуктите най-доброто. Цените ни са едни от достъпните на пазара и винаги ще откриете нещо ново, а квалифицираните ни консултанти с радост ще съдействат в правилния избор на точния продукт, така че очакваме Ви!