Телефони:
0988 910 141
0988 903 392
Адреси:
гр. София, ул. Будапеща 26
Безплатна доставка при поръчка над 49.99 лв.

Вейп под електронни цигари


MyBlu VapePod Kit 350 mAh ПРОМО

49,99 лв. 64,99 лв.

Стартов комплект MyBlu VapePod Tobacco 16 mg никотинMyBlu VapePod е малък, удобен и с изключителен д..

49,99 лв.64,99 лв.

Vaporesso Nexus VapePod Kit 650 mAh Безплатна доставка

Стартов комплект Vaporesso - Nexus Alо VapePod Комплектът Nexus от Vaporesso е ултра компактен, с кр..

69,99 лв.

Комплект Joyetech Teros 480 mAh Безплатна доставка

Комплект Teros 480 mAh от Joyetech Joyetech Teros е изключително компактна електронна цигара, коя..

59,99 лв.

Стартов комплект Kangertech Uboat 550 mAhКомплектът Kangertech Uboat е с компактен и елегантен дизай..

39,99 лв.

Стартов комплект Smok Fit 250 mAhУстройството Smok  Fit е всичко в едно: ултра тънко тяло и ..

49,99 лв.

КОМПЛЕКТ iCare 2  от Eleaf Eleaf iCare 2 се отличава с леко променена и усъвършенствана кон..

49,99 лв.

Eleaf Icare Solo starter kit 320 mAh ИЗЧЕРПАН

Eleaf Icare Solo starter kit 320 mAh Eleaf ICARE Solo е ултра компактен стартов комплект, предназна..

39,99 лв.

Показани са от 1 до 7 от 7 (1 страници)

Какво представляват Vape Pods?

Vape Pod представлява компактна (мини) електронна цигара, която се състои от затворена система от две части: капсула, пълна с електронна течност и малка батерия, към която се прихваща тази капсула. В пазарната мрежа, тези устройства се предлагат както с предварително напълнени капсули, така и с такива, които позволяват многократна употреба и пълнене. Някои от вейп подовете притежават захранващи бутони, но по-голямата част от продуктите работят автоматично – в момента, в който потребителят започне да използва устройството, то е готово да произвежда пара.

На територията на България все още няма обособени термини за тези устройства, макар да се ползва директното звучене от английския термин или описанието им – плоски електронни цигари от затворен тип. В световните вейпинг среди обаче те са познати като pod mods, mini vapes, vape pods или pod systems. Основното им предназначение е за пушачи, които искат да преминат към вейпинг продукти, като много от тях споделят, че това са най-добрите устройства за целта, включително по-добри и от стандартните електронни цигари.

Предварително заредени капсули и капсули за многократна употреба

Всички капсулирани устройства от гореспоменатия вид попадат в една от двете търговски категории за продукта: предварително заредени или с възможност за многократно зареждане. Обикновено това създава въпроси кое е по-добре, като в действително и двете възможности имат предимства и недостатъци. Основното, което има значение при покупка на такъв тип система е личното предпочитание.

·       Капсулирани системи (refillable pod systems), позволяващи многократно зареждане: Осигуряват по-богат избор от вкусове. Познати са още като вейпове с отворена система и използват празни капсули, които се пълнят механично от потребителите. Основното предимство е разнообразието от течности, които могат да се използват.

·        Предварително заредени капсулирани системи (pre-filled pod systems): системи от затворен тип, които не позволяват зареждане, след като течността в предварително заредената капсула свърши. Тези устройства използват малки предварително напълнени пълнители, наричани капсули (pods), които се продават в ограничен набор от вкусове. Основното предимство е избягването на неудобството с пълненето на течност и липсата на притеснение за употреба на правилна течност, съвместима с устройството.

За кого са подходящи плоските е-цигари?

·        Пушачи, които искат да се откажат, намират семплия дизайн за удобен, а устройствата за задоволителен метод за набавяне на никотин. Общо мнение е, че усещането от употребата на устройствата наподобява удара в гърлото, идващ с тютюневите изделия.

·        Опитни вейпъри, които искат да прибавят ново устройство към колекцията си от електронни цигари. Причина е силното усещане при пушачите, които са от тип „mouth-to-lung” (поглъщат парата, за да достигне до белите дробове).

·        Хора, които искат да пушат незабелязано се радват на устройствата, тъй като са с размерите на по-голяма флашка и произвеждат дискретно количество пара.

Предимства на вейп подовете

·        Лесна употреба

·        Най-малките размери за вейпинг устройство

·        Предназначени са за пушачи, които искат да се откажат от цигарите

·        Ниска консумация на е-течност

·        Възможност за промяна на вкуса за секунди

·        Лесна поддръжка

·        Силно усещане за никотинова задоволеност (сравнимо с това на тютюневите изделия)

·        Дискретност

·        Минимално количество произведена пара

Кои течности са подходящи за вейп подовете за многократно пълнене?

Течности с никотинови соли – широко разпространени за този тип системи, въведени и популяризирани от известната марка с подобен вид системи – JUUL.

Други е-течности – всякакъв вид течност, която има минимум 50% съдържание на пропиленгликол (PG). Най-доброто съотношение, обикновено, е 50:50 (PG:VG). Някои вейпинг подове обаче работят също така добре и с по-високо съдържание на VG.

Защо да вземеш електронна цигара от 7puffs.bg?

Защото в магазините на мрежата ще откриеш нови продукти на конкурентни цени с отлично качество, което е тествано и доказано сред потребителите ни. При нас можеш да откриеш както презареждаеми вейп подове, така и плоски е-цигари от затворен тип, за които да закупиш разнообразни аромати.