TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Комплекти електронни цигари


Innokin Endura T18E Kit 1000 mAh ИЗЧЕРПАН

49,99 лв. 79,99 лв.

КОМПЛЕКТ Endura T18E от Innokin Изработен изцяло от висококачествени материали, Innokin Endura ..

49,99 лв.79,99 лв.

Logic LQD Tank 650 mAh комплект -34%

39,99 лв. 59,99 лв.

Комплект електронна цигара Logic LQD от LogicLogic LQD е първата електронна цигара с резервоар за е-..

39,99 лв.59,99 лв.

Logic Pro Device 2 комплект -17%

24,99 лв. 29,99 лв.

Стартов комплект електронна цигара Logic Pro 650 mAh от Англия. Logic Pro е изработен от неръждае..

24,99 лв.29,99 лв.

КОМПЛЕКТ ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА EVOD 650 ОТ VAPOURLITES ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. Evod 650 на Vapour..

49,99 лв.

Комплект електронна цигара Fuse 650 mah ИЗЧЕРПАН

КОМПЛЕКТ ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА FUSE ОТ VAPOURIZ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. Vapouriz Fuse Rainbow е най-новата техно..

55,00 лв.

Показани са от 1 до 5 от 5 (1 страници)

Комплект електронни цигари

В магазина 7puffs.bg ще откриете разнообразие от различни комплекти с основното устройство и тубичка с течност, сменяема батерия, USB зарядно и т.н. Всички те произвеждат огромно количество пара и някои са снабдени с превключвател за включване / изключване на токоподаването, а LED-индикаторът ще ви извести, когато е необходимо да заредите акумулатора. Някои модели дори пристигат с допълнителни картомайзери.

Други са с вграден регулатор на напрежението, така че самостоятелно да нагласите най-оптималната стойност за максимално удоволствие при употреба, трети пък са настроени по подразбиране.

Мощност

Модовете понякога имат значително по-големи размери и/или диаметърът, дължащо се на употребата на батерии с висока мощност. Такива източници на енергия правят възможно продължителното използване и не ви обвързва с честото презареждане от мрежата. В новите модове има регулатор - вариват. Т.е, позволява регулиране на силата, осигурявайки максимално наситен дим, вкус и удар в гърлото, характерен от обичайното пушене на тютюн, без значение от вида на употребявания атомайзер.

По-голяма издръжливост

В тази категория продуктите са с капацитет на акумулатора от 400 до 1300 мАч, а това несъмнено ви предоставя по-голяма издръжливост без презареждане. В отделни модели са налични т.н. вариват и вариволт регулатори, които ако не са на последна степен, ще получите предостатъчно време за пушене.

От друга страна, захранващите елементи в случая подлежат на подмяна и ако тръгвате на път с дълго отсъствие на достъп до електрическата мрежа, можете да си носите допълнителни външни акумулатори и да си ги подменяте.

Вейпингът е нова непозната дума, употребявана само в тесни кръгове. Това е процесът на пушене на електронни цигари, което всъщност е увлечение, появило се сравнително наскоро и е предмет на множество спорове относно неговата вреда или полза. Към момента съществува огромно разнообразие на различни модове с всякакви капацитети на батериите и генериращи огромни облаци от дим, което е и един от ефектите, правещи приятна употребата на тези заместители.

Висок капацитет на батерията

Високият капацитет на батерията е от изключителна важност за добиването на желаното удоволствие от пушенето на електронна цигара и издишването на повишено количество пара, както и удара в гърлото. По-мощният акумулатор осигурява на нагревателния елемент достатъчно ток за да може той да изпари нужната течност под натиска на постъпващия въздух за повече удоволствие.

Освен, че повишеното напрежение от акумулатора дава повече наслада от големия облак издишван дим, в случая и наситеността на аромата е повече, допълвайки приятното чувство от пушенето. Тук смятаме, че е необходимо да посочим, че в условията на много силен ток, съществува вероятност атомайзера бързо да се повреди, а също така прекомерно ще се вдигне и разхода на течността.

Регулация на силата

Модът всъщност е джаджата, позволяваща ръчното регулиране силата на тока, измервана в Ампери или в случая в милиампер часа (мАч). Но защо е нужно това?

Модовете са снабдени с регулатори на волтажа и всеки по експериментален път може да настрои големината за получаването на максимално удовлетворение и насита от процеса. Тук искаме да уточним, че количеството на парата и удара в гърлото също зависят и от употребяваната никотинова течност.

От друга страна ако преувеличите с волтажа може да се получи ефект, в който ще усещате вече дъх на прегоряло и всичката наслада ще приключи. Наистина е от изключителна важност самостоятелно и по опитен път да нагласите оптималният вариант за вас.

Какво ценят вейпърите най-много

Най-голямото удоволствие от използването на е-цигари е количеството издишвана пара и характерният удар в гърлото по време на вдишването. За вейпърите не е важно как изглежда продукта и дали той наподобява класическия си аналог. За тях по-важен е ефектът от цялото действие, получавайки нужната наситеност от дим и чувството на аромата.

Защо да пазарувате точно от 7puffs

Защото фирмата е изключителен вносител на подобни джаджи за България и получавате:

  • най-достъпните цени в бранша;
  • разнообразие на продукти и е-аксесоари;
  • екип от експерт-консултанти, с радост помагащи при избора и отговарящи на всеки ваш въпрос;
  • лесна уеб-платформа за бързо пазаруване и кратки доставки.

Тези и още много други привилегии ще получите ако изберете нашият сайт за пазаруване, така че очакваме Ви!

Бърза и сигурна доставка до: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други.