Телефони:
0988 910 141
0988 903 392
Адреси:
гр. София, ул. Будапеща 26
Безплатна доставка при поръчка над 49.99 лв.

Електронни цигари за еднократна употреба


Електронна цигара Gamucci Micro Instant Use от Великобритания Компактна и удобна електронна цигара ..

14,99 лв.

Електронна цигара за еднократна употреба с фармацевтичен никотин VL 5 от Vapur, ВеликобританияVL5 e ..

12,00 лв.

 Електронна цигара за еднократна употреба Gamucci ИЗЧЕРПАН

Цигара за еднократна употреба Gamucci Menthol Перфектният избор, ако опитвате електронна цигара за ..

11,99 лв.

Електронна цигара за еднократна употреба   V2 cigs  ИЗЧЕРПАН

Електронна цигара V2 cigs за еднократна употреба.Перфектният избор, ако опитвате електронна цигара з..

6,49 лв.13,00 лв.

Електронна цигара за еднократна употреба  Vape Stix ИЗЧЕРПАН

Цигара за еднократна употреба Caffeine Vape Stix Vape Stix е последният продукт от серията Energy Sh..

4,99 лв.10,00 лв.

Показани са от 1 до 5 от 5 (1 страници)

Най-вероятно няма пушач, който да не се е замислял да откаже вредния си навик или поне да намали количеството на дневните изпушени цигари. И ако отказът е непосилна цел, то прибягването към алтернативен и доста по-безвреден аналог е добро решение. Тук на помощ вече идва електронната цигара, която е добър заместител на класическите аналози. Ако обаче никога не сте изпробвали подобна джаджа и не ви се рискува със закупуването на скъпо устройство, то еднократният вариант е много подходящ за добиване на първоначални впечатления от употребата.

За какви случаи е подходяща еднократната електронна цигара

Този тип продукти са подходящи за изграждането на първите Ви впечатления. Те напълно ще ви помогнат да направите собствена преценка от използването им и дали ви допадат. От друга страна те са много евтини и вместо веднага да инвестирате по-сериозни средства в закупуването на устройство за постоянна употреба и в последствие да установите, че не ви харесват, еднократните аналози ще ви излязат доста по-евтино.

При нас в 7puffs ще откриете широк асортимент от различни по вид модели и с всякакви по аромат и съставки течности за тестова употреба и добиване на първоначални впечатления. Изпробвайте най-модерният вариант за отказ от класическото тютюнопушене с новите ни предложения на достъпни цени и без риск за здравето ви.

Какво представлява

По принципа си на работа почти не се различава от обичайните си събратя за многократно използване. Тук също имаме:

  • пулверизатор;
  • картомайзер;
  • изпарител;
  • батерия.

Единствената сериозна разлика се крие в невъзможността за зареждане с нова течност – това разбира се значително намалява и цената на продукта. Въпреки това, вариантът привлича достатъчно купувачи, за да може да се твърди за голямата му популярност.

От друга страна, доста наподобява естествените си заместители, тъй като резервоара с течност е в жълто, както е филтъра в класическия случай, батерията играе ролята на тръбичката с тютюна, светещият диод отпред имитира тлеещото огънче при дърпане.

Защо да предпочетете 7puffs

Защото лесната за работа уеб-платформа ще ви помогне без проблем да поръчате желаният от вас продукт, а достъпните цени и високото качество са неустоимо предложение за всеки. При нужда от съдействие, винаги можете да се обърнете към квалифициран консултант, доставките ни са едни от най-бързите, а професионалното обслужване е запазена марка, така че заповядайте дори още днес!

Бърза и сигурна доставка до: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други.