TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Цигароподобни устройства


Logic Curv (без зарядно) комплект -42%

ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА LOGIC CURV Насладете се на новата електронна цигара от Logic с произведена в Швей..

14,99 лв.24,99 лв.

Logic Curv Full Kit комплект -31%

34,99 лв. 49,99 лв.

Електронна цигара Logic Curv с швейцарска течностНасладете се на новата електронна цигара от Logic. ..

34,99 лв.49,99 лв.

Показани са от 1 до 2 от 2 (1 страници)

Вейпинга е още ново за страната ни понятие, но с всяка изминала година придобива все по-голяма популярност и много от хората, искащи да откажат класическото тютюнопушене правят преход към е-цигарите. 

За кой са подходящи

За начинаещите вейпъри са много подходящи т.н. цигароподобни варианти. Те са изключително лесни за пренасяне и са добър избор ако често пътувате, защото са с предварително напълнени картомайзери и лесно за няколко секунди сменяте празния с пълния. Тези устройства много наподобяват класическите си аналози, както по външен вид, така и по цвят, а удобството от употребата е същото.

Разбира се могат да се ползват и от напредналите вейпъри, но те често предпочитат да се сдобият с по-усъвършенстваните разработки в областта, като модовете с по-мощни батерии, осигуряващи и по-голямо удоволствие от процеса. 

Лесни за носене и съхранение

Поради компактните си размери, те не заемат голямо пространство, не са тежки и винаги ще са ви под ръка за употреба при нужда. Обикновено пристигат в комплект с красиви и елегантни кутии, където джаджата е на сигурно място и я носите на всякъде с вас, а компактното зарядно с размери колкото кибрит бързо ще зареди батерията, когато тя се изтощи.

Както в другите случаи, така и тук имате пълен набор от различни аромати на течностите, така че удоволствието от процеса да е максимално. На големина са приблизително колкото класическите си аналози, но си представете, че трябва да носите само една бройка, а не цяла кутия - доста по-малко място и няма опасност от възникване на пожари.

Винаги, когато приключите с пушенето поставяте устройството обратно в кутията му и то ще ви чака до следващия път. Там е напълно на сигурно място и може да ви е под ръка постоянно.

Най-добри цени

При нас в 7puffs.bg предлагаме стартови електронни цигари на известните в областта брандове, като e-lites и v2cigs, които във времето са се доказали, като производители на изключително качествени продукти, предлагащи ги на най-добрите цени и с многобройни доволни клиенти по света.

Техните е-аксесоари са удобни за употреба и качествени, което се доказва от огромния положителен отзвук в мрежата, а вече и потребителите в България могат да се възползват от e-lites и v2cigs продуктите, благодарение на 7puffs.

Защо да изберете 7puffs.bg

Фирмата е изключителен вносител на съвременни и качествени електронни цигари, предлагайки на клиентите си:

  • атрактивни ценови предложения;
  • бързи доставки до посочения адрес;
  • винаги на разположение квалифицирани консултанти;
  • система за бързи поръчки, без да губите време за регистрации.

Тези и още куп предимства ви очакват ако изберете нас, в качеството на партньор за закупуване на електронни продукти за пушене. Очакваме Ви!

Бърза и сигурна доставка до: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други.