Телефони:
0988 910 141
0988 903 392
Адреси:
гр. София, ул. Будапеща 26
Безплатна доставка при поръчка над 49.99 лв.
  • Пълнители E-lites CURV  5 x Tips ИЗЧЕРПАН

Пълнители E-lites CURV 5 x Tips

МаркаE-Lites
Код на продуктаCURV Refill 5 x Tips
НаличностПродуктът е изчерпан! Свържете се с нас.
  • Цена: 39,99 лв.

2 отзива Напишете отзив

Пълнители E-lites Curv с Швейцарска течност

Новите пълнители( картомайзери) от E-lites Curv Ви гарантират-подобрен и неповторим вкус.Съдържат никотиновата течност произведена в Швейцария от най-висок клас,както и чист фармацевтичен никотин.Всеки пълнител издържа около 400 дръпки(в зависимост от употребата му),което се равнява приблизително 200 обикновени цигари.

Първокласните пълнители за е-цигари на E-Lites са запечатани надеждно с вътрешен нагревателен елемент, който обръща никотинова течност в пара, за да се пресъздаде изцяло усещането и вкуса на обикновената цигара. E-lites пълнителите не позволяват протичане и няма опасност от счупване, както често се случва с повечето подобни продукти, предлагани на пазара днес.

Картомайзерите са налични в няколко разновидности: обикновени (червени), леки (златисти), ментолови (зелени)

Произведена в Швейцария никотинова течност от най-висок клас!

Картомайзерите са налични в няколко разновидности:

  • обикновени - червени (съдържание на никотин 2.4 %);
  • леки - златисти (съдържание на никотин 1.6%);
  • ментолови - зелени (съдържание на никотин 1.6 %).

Съвместимост : Curv Instant USE и Curv Full Kit електронна цигара.

ЗА КОМПАНИЯТА

Компанията е една от големите търговци на електронни цигари в Обединеното кралство. Предлагат гама от висококачествени продукти. Една от първите марки на компанията е E-lites Original. Original обединява класическия дизайн със съвременна опростен вариант на електронна цигара. През годините компанията се старае да се усъвършенства и постепенно увеличава портфолиото си, като вече предлагат на своите клиенти голямо разнообразие от различни модели електронни цигари и швейцарки никотинови течности. През 2016 г. компанията сменя името си на Logic. Всички продукти, които предлагат са лабораторно тествани, създадени по най-висок стандарт на качество и сертифицирани по CE, RoHS.

Продуктите на E-lites са предназначени за използване от лица над 18 години.Да се пази далече от деца и домашни любимци.Не се препоръчва за бременни или кърмещи жени.Забранена е употребата от хора със сърдечно-съдови заболявания,диабет или астма.Ако имате някакви странични ефекти или възможни нежелани реакции спрете употребата на продукта незабавно и се консултирайте с лекар.

Производител: E-lites,Англия.

Вносител: 7puffs България.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър