TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

  • Пълнители за електронна цигара E-Lites  5 E-tips ИЗЧЕРПАН

Пълнители за електронна цигара E-Lites 5 E-tips

МаркаE-Lites
Код на продукта5 E-tips
НаличностПродуктът е изчерпан! Свържете се с нас.
  • Цена: 34,99 лв.

1 отзива Напишете отзив

5 ПЪЛНИТЕЛЯ (E-TIPS) = ОКОЛО 200 ОБИКНОВЕНИ ЦИГАРИ

Всеки пълнител за е-цигари, наречен още картомайзер, може да се използва за около 400 2-секундни дръпвания, като една обикновена цигара се пуши с около 10 дръпвания. Така всеки пълнител Ви осигурява еквивалента на около 40 цигари. Ако закупите кутия от 5 пълнителя, за еквивалента на 20 цигари ще платите около 2,99 лв. Така ще спестите наистина добра сума!

Обикновено думата "пълнител" се използва от други марки електронни цигари като обозначение за консуматив, в който се налива течността. След като си купите пълнители от E-Lites обаче, Вие не се нуждаете от допълнителни резервни части или течности, за да се насладите на автентичен цигарен вкус и аромат, резултат на дългогодишни изследвания. Именно те правят всички електронни цигари на E-Lites толкова разпознаваеми.

Нашите пълнители за електронни цигари (картомайзери) съдържат всичко, от което се нуждаете: пълнител, никотинова течност и атомайзер. Така не само можете да бъдете сигурни, че Вашият пълнител за е-цигара няма да се счупи или протече, но и получавате гаранция за съдържанието на течността. Във фабриката на електронни цигари на E-Lites проверената никотинова течност е предварително заредена в пълнителя, за да Ви осигури максимална сигурност.

Всеки пълнител за електронни цигари е маркиран с уникален код на партида, за да осигури максимална проследимост и да сведе до минимум опитите за фалшификация.

Вече няма нужда да търсите резервни части или да извършвате опасни операции, както е при по-старите и по-опасни модели електронни цигари. Ние от E-Lites сме помислили за всичко! Има е-цигари, има и E-Lites!

Пълнителите за електронни цигари E-Tips са налични в няколко разновидности: регюлар/ обикновени ( червен цвят -2.4% никотин), лайт / леки (златист цвят-1.6% никотин), ментов ( зелен цвет 1.6 % никотин) и безникотинов

Тези пълнители за електронни цигари (картомайзери) са съвместими с всички нови комплекти E-lites с батерии G9.

Най-предпочитания комплект от 5 бр. пълнители.При умерена употреба с този комплект може да изкарате около седмица без тютюневи цигари. Поръчайте сега!

СЪДЪРЖАНИЕ:

  • 1 x 5 E-tips.

Производител:E-lites,Англия.

Вносител: 7puffs,България.

Комплекти
Тип Обикновени

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър