TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Устройства за пушене на билки


Diamond Mist Herbo Kit 900mAh ИЗЧЕРПАН

Комплект вейпорайзер Herbo Diamond Mist ВеликобританияDiamond Mist Herbo Kit е специално проектиран ..

59,99 лв.

Показани са от 1 до 1 от 1 (1 страници)

Вейпорайзер - това е най-новото устройство за получаване на различни пари от сухи листа на различни билки или твърда течност (гел) за електронни цигари. Принципът на работата му се основава на нагряване на изсушени билки до определена температура, без необходимост от запалване и изгаряне. Това обаче допринася за изпаряване на ароматни вещества. Т.е. вместо дим се образува пара, която не оказва вредно въздействие върху организма.

За какво е проектирана

  • Вапорайзерът намира своето приложение в медицинските заведения за пациенти, страдащи от заболявания на дихателните пътища. Такова устройство помага за извличане от лечебните билкови смеси именно тези елементи, които най-добре действат на човешкия организъм. Използват се и за инхалатори.
  • В козметологията също намира добро приложение. Съвременните  вейпорайзери активно се прилагат от специалистите при хардуерно почистване на лицето. Преди козметичните процедури, свързани с подхранването на кожата или други ръчни въздействия, е задължително да се извърши почистване. За целта се употребяват не само стационарните варианти, но и техните портативни аналози, базирани на действие на ултразвука.
  • Други хора ги използват за удоволствие, вдишвайки различни по вкус изпарения от билки и треви. Много е удобен за отказване от тютюнопушенето, защото поеманата пара не съдържа вредни канцерогенни вещества.

Разновидности

Различите вейпорайзери може да се отличават по предназначението си. Уредите се разделят на преносими и стационарни. Преносимият агрегат притежава компактни размери, лесен е за управление и е мобилен. Работата на устройството се осъществява чрез автономен източник на захранване, като батерията например. Съответно, това е най-добрият вариант за използване извън дома или извън помещението.

Настолните, наричани още стационарни са с по-внушителни размери и са с по-сложна конструкция, позволяваща по-дълга и продължителна употреба, отколкото преносимите. Настолният уред се свързва обикновено към електрическата мрежа.

Конструкция

В конструкцията е включена специална купа, в която се изсипва сместа за пушене. Под насочена струя горещ въздух от нея се изпаряват всички вещества в отделен пакет. Там постепенно се охлаждат и може безопасно да се вдишват, получавайки дългоочакваната наслада. Някои модели дори имат и регулатор на желаната температура, изобразяваща се върху специален LED-дисплей, а нагряването се регулира чрез специален термостат.

Бърза и сигурна доставка до: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други.