TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

Наргилета


Diamond Mist глава за наргилета 2200 mAh -34% Безплатна доставка

E-Shisha глава за наргиле от Diamond MistE-Shisha глава е една от иновации в електронното пушене,коя..

79,99 лв.119,99 лв.

Наргиле Super Medium Single Pipe 37 см -17%

Потопете се в магията на ориента с наргиле Super Medium Single PipeСредно голямо наргиле с красиви о..

49,99 лв.59,99 лв.

Наргиле Super Small Single Pipe Hukka 27 CM -44%

Наргиле Super Small Single Pipe Hukka 27 CMShisha Super мини наргиле е чудесен избор за всеки пътува..

19,99 лв.34,99 лв.

Показани са от 1 до 3 от 3 (1 страници)

Електронното наргиле с право днес може да се нарече нова дума, която е в състояние да промени представата ни за пушене. Използването му напълно е възможно да замени класическите аналози или тютюневата цигара, с изключение на една особеност: вместо горящи продукти, човекът вдишва в белите си дробове ароматизирани пари, имитиращи изгарянето на тютюна, но с тази разлика, че са напълно безопасни за здравето.

С какво се различава електронното наргиле от обикновеното

Употребата на обикновения вариант с традиционния тютюн е достатъчно опасен за здравето, тъй като в белите дробове се вдишва дим, съдържащ различни токсични вещества. Обичайният прибор и цигарите са вредни и за онези, намиращи се в близост до пушача. Е-аксесоарът пък е лишен от описания недостатък, тъй като отделя само ароматизирани пари, а вместо истински тютюн се използва специална течност.

Това са достатъчни причини да заменим класическият вариант за пушене с електронното наргиле, а удоволствието е все така страхотно, но с разликата, че е по-безвредно. Ние в 7puffs.bg имаме решения за вас, ако искате да се сдобиете с подобно технологично устройство.

Плюсове и минуси

Продуктът заедно със своите плюсове е съпътстван и с недостатъци, които накратко ще изброим по-долу, а вие трябва да прецените дали отрицателните му черти не са проблем за вас и до каква степен:

  • устройството е лесно и безопасно за употреба;
  • отсъствие на вредни въздействия за организма при употребата на общоприетите безникотинови течности;
  • издишваните пари не вредят на околните;
  • възможно е вземането на препарат със съдържание на никотин за по-голямо удоволствие от процеса;
  • абсолютно е изключен случай за възникване на пожари;
  • може да се използва навсякъде, където са забранени класическите цигари.

Сред недостатъците можем да отбележим, че вградената батерия трябва периодично да се зарежда и продуктът е създаден от много чупливи материали и е необходимо внимателно отношение. Както забелязвате, плюсовете са доста повече от минусите и си заслужава да го изпробвате.

С какво се отличаваме ние

Ако искате да се погрижите за здравето си и да продължите да практикувате любимия си порок, обърнете се към нас и ще ви направим най-доброто предложение, предоставяйки ви качествени маркови стоки и аксесоари на гарантирано най-ниски цени.

На разположение винаги имате експерт-консултанти, които с радост ще ви изслушат и предложат най-оптималното решение, а също ще съдействат и при затруднения с пазаруването, така че доверете ни се и заповядайте дори още днес!

Бърза и сигурна доставка до: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник и други.