TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

5 неща, които не трябва да правиш с твоята електронна цигара

Електронните цигари започват да влизат в употребата все по-често. По-големият брой потребители и почитатели, от своя страна, води до появата на определени въпроси относно поддръжката на тези устройства. Именно затова тук сме подготвили 5 основни неща, които винаги да следвате, за да запазите максимално своята електронна цигара:

                                                         

  • Никога не смесвайте различни комплекти батерии и зарядни. Използвайте батерията от един доставчик със зарядно от същия. Зарядно от друг доставчик е желателно да ползвате само ако е изрично указано, че е съвместимо с вашата батерия.
  • Избягвайте зареждането на батерията до леснозапалими материали.
  • Не оставяйте батерията да се зарежда без надзор. Винаги бъдете в близост до батерията и зарядното, докато се зареждат, за да избегнете неизправност и повреда. Уверявайте се, че двата компонента са добре почистени.
  • Не позволявайте батерията да влиза в контакт с други метали. Контакт с ключ, тел или нещо друго, намиращо се в джоба или чантата ви може да доведе до късо съединение и да скъси живота на батерията.
  • Никога не използвайте увредена батерия. Ако тя е увредена, нещо изтича от нея или отказва да работи нормално, то смяната е наложителна.