TelephoneТелефони:

0988 910 141
0988 903 392

10 факти, които трябва да знаете за електронните цигари


С всяка изминала година търговията с електронни цигари и продукти за изпаряване расте, като същевременно с това вейпърите се увеличат. Заедно с повишаващия се интерес към тази тема, все още витаят много митове, слухове и догадки около тях и какво всъщност представляват. Всеки пушач трябва да знае тези 10 факта за устройствата, за да не се подвежда от невярната информация, която може да намери в различни онлайн източници.;

       1. История на създаване

За първи път се появяват през 2003 година, когато китайския фармацевта Хон Лик създава първия прототип, който в последствие се усъвършенства. Именно личната трагедия подвиква учения да се заеме със създаването на устройството. Баща му е бил пушач в продължение на дълги години като вследствие на това се разболява от рак. Дори този факт не го е спрял да пуши до последния си ден. Именно тогава Лин се замисля над това дали е възможно да се направи пушенето по-здравословно, така че да задоволи потребностите на всеки пушач, но от друга страна да не вреди на здравето.

       2. Какво представляват?

Разбира се, че за последните 10 години те са претърпели много промени. Днес основно може да се каже, че се състоят от батерия, атомайзер (изпарител) и пълнител. Основната част е изпарителят, който представлява нагревателен елемент с нихромна спирала, като именно благодарение на него е възможно изпарението на течността и вейпъра може да получи необходимото количество никотин. Батерията съответно подава напрежение на спиралата и в зависимост от модела може да се активира от натискането на бутон или от дръпване. В картриджа или в пълнителя се намира специалната течност за изпарение, като нейното ниво трябва постоянно да се поддържа.

       3. Вкусови вариации

Основната разлика е в добавките в течността, както и по нейното съдържание на никотин. Така например има такива, които са с ягодов вкус, плодов, ментови и много други. Изборът е наистина голям. Различават се и по-съдържанието си на nicotine, така че и в това отношение ще можете да изберете най-доброто за вас решение. При желание от ваша страна можете постепенно да го намалявате в течността и да преминете поетапно на безникотиновите.

       4. Каква е ползата?

Поради подобрения си състав, качествените течности не нанасят никаква вреда на здравето, както и на околната среда. В същото време пушача получава необходимото количество nicotine, но не вреди на здравето си и на хората около него.Интересен факт е, че когато ги пушите те не вмирисват дрехите ви, а и с времето изчезва задъхването, ще се почувствате пълни с енергия, цвета на кожата ще се подобри, ще спрат да кървят венците и ще се върнат вкусовите ви възприятия.Италианските учени доказват, че по този начин 1/3 от хората преминали на това устройство се отказват от пушенето, докато останалите значително намаляват потреблението на никотин.

      5. Къде може да пушите?

Местата, където е позволено да се дими се ограничават с всеки изминал ден – обществени места, заведения, спирки и така нататък. Тези обаче не важат вейпърите, което си огромен плюс, защото няма да се налага да се ограничавате и да мислите дали е позволено да димите или не.

      6. Какви са разходите?

Съществува мнение, че покупката и обслужването на устройствата е много скъпо удоволствие и не всеки може да си го позволи. Истината е обаче, че дори и да сте пушили малко конвенционални, избирайки този модерен начин да димите навсякъде вие ще спестите значително от бюджета ви.

      7. Противопоказания

Не следва да се използват ако:

Имате сърдечно заболяване;

Заболявания на стомаха и дванадесетопръстника;

Повишена чувствителност към съдържащите се вещества;

Пушенето също е забранено на лицата до 18 години, бременни и кърмещи жени.

      8. Безопасност

Съветваме ви да избягвате използването на неоригинални продукти с неясен произход, тъй като именно те могат да гръмнат по време на използването им, защото не са изработени от качествени материали.И не е никак за подценяване факта, че с електронните не можете да подпалите нищо, както е с конвенционалните, поради които често се случват пожари, ако не са били добре загасени. Голяма част от моделите имат и защита, като така при случайно натискане на бутона в чантата или джоба, те сами ще се изключат.

     9. Интернет 

Електронните устройства стават все по-умни с всеки изминал ден. Вейпърите по целия свят се обединяват, като за любителите на дименето има и специална програма «My Vapor Record». Свързвайки го с компютъра вие ще можете да зададете дневната ви норма на пушене, силата на дръпванията и парата. Можете да споделите това с приятели или да експортирате информацията във файл, който може да се свали от други устройства.

    10. Плюс работодатели

Ако не можете да се откажете от навика да пушите, тогава сигурно сте се сблъсквали с факта да не получите желаната длъжност именно заради това. Често този навик не се посреща никак добре от големите компании. С електронните цигари този проблем се решава лесно и вече няма да се тревожите, че това може да ви попречи в реализацията и кариерата на работното място.

Защо да изберете 7puffs

При нас ще намерите само луксозни марки е-цигари и всички необходими аксесоари, за да можете да димите където пожелаете. Нашите изкушения са наистина много и редовно ви радваме с примамливи промоции, за да сме коректни към всички наши лоялни клиенти, които са избрали продуктите ни. Разнообразните стоки, луксозния изглед на магазина, специалното ни отношение към всеки и бързата доставка е причината нашите клиенти да се връщат отново при нас, за да обновят своя електронен приятел.Ние сме директен вносител на световните брандове и имаме за цел да бъдем лидери във високия клас, стремейки се да се развиваме непрестанно, предлагайки ви все по-голямо разнообразие.